Aanmelden

Aanmelden voor Het Noordik

Wij gaan graag samen met jou het avontuur aan op Het Noordik.

Voordat jouw eerste echte schooldag begint, moet je wel aangemeld zijn bij Het Noordik. En hoe dat werkt, dat leggen we je op deze pagina vast uit. Weet je gelijk waar je aan toe bent!

Direct aanmelden!

Is Het Noordik jouw school! Super. We gaan samen met jou een mooie ontdekkingsreis tegemoet. Zo maak jij kennis met allerlei vakgebieden en weet je waar jij enthousiast van wordt. Klik op de link hieronder om je direct aan te melden!

Aanmelden

  • Stap 1

Via VOAlmelo.nl kun je deel 1 van het aanmeldingsformulier van Het Noordik downloaden en invullen, digitaal of gewoon met pen en papier.

 

  • Stap 2

Lever het ingevulde formulier in bij je basisschool. Juist! Nog niet direct bij ons, maar eerst bij jouw juf of meester van groep 8.

 

  • Stap 3

Het Noordik ontvangt van jouw school ook deel 2 en deel 3 van het aanmeldingsformulier met hierin jouw advies (enkelvoudig, bijvoorbeeld havo, of meervoudig, bijvoorbeeld mavo-havo). Jouw basisschool kent jou nu nog het beste, maar Het Noordik wil jou de beste toekomst geven. En daarom is het handig dat we ook gegevens krijgen van jouw basisschool. Dan word je namelijk ingedeeld in een klas die het beste bij jou past.

 

  • Stap 4

Je krijgt van Het Noordik een bevestiging van je inschrijving. Ook ontvang je bericht voor een kennismakingsdag in juni. Zo leer je alvast je nieuwe klasgenoten en je mentor kennen. Kun je gelijk afspreken met wie je de volgende keer gaat fietsen. Want samen is natuurlijk veel leuker dan alleen.

 

  • Stap 5

Na de zomervakantie start jij jouw avontuur bij Het Noordik. Wij hebben er zin in! Jij ook?