Taal en talent

Taal en Talent

In het Keuzelab kun je zelf kiezen welke lessen je volgt. Hier alvast een voorproefje van Taal & Talent. 

Debatclub

Geef jij graag je mening? Ben je geïnteresseerd in wat er in de wereld gebeurt? Kom dan bij onze debatclub! Onze insteek: nieuwsgierig blijven, overtuigend spreken en zorgvuldig luisteren. We doen geregeld mee aan regionale en landelijke debatkampioenschappen. Doe je mee?  

Anglia en Cambridge

Engels is een wereldtaal. Als je deze taal goed beheerst, ligt de wereld aan je voeten. Op Het Noordik kun je een echte master worden in Engels. Hiervoor volg je lessen Anglia (onderbouw) en Cambridge (bovenbouw). Lees alles over Anglia en Cambridge in de folder of whitepaper

M√ľnster-project

Doe jij examen in het vak Duits? Waar kun je je dan beter voorbereiden dan in Duitsland zelf? Precies! Daarom brengen we in het examenjaar een bezoek aan Münster. Ook gaan we in deze stad verschillende mensen interviewen die werken bij bedrijven en onderwijsinstellingen. 

Stedentrip naar Londen, Berlijn of Parijs

Zin om op ontdekking te gaan in een van de Europese wereldsteden? Met Het Noordik kun je naar Londen, Berlijn of Parijs en bezoek je de highlights van de stad. Je legt contact met anderstalige leeftijdsgenoten en werkt aan een project dat past bij jouw vakkenpakket. 

  • Moeite met talen?

    Vind je talen moeilijk? Zou je wel wat extra hulp kunnen gebruiken? Lees meer op onze pagina Zorg en aandacht.

    Lees verder