Workshop Kunst & Cultuur

Thuis live een workshop Kunst & Cultuur volgen? Dat kan, tijdens De Week van Het Noordik. Op maandag 1 februari en woensdag 3 februari om 15.00 uur zitten onze enthousiaste docenten klaar om met jou een workshop te doen. Zin in? Aanmelden kan via deze link.

Een dosis creativiteit!

Of het nou gaat om zang, dans, muziek, schilderen... Het zijn allerlei vormen van kunst. Bij Het Noordik maak je er uitgebreid kennis mee. Zo leer je wat je mooi vindt. En niet. En word je hier nou heel blij van? Doe dan mee aan The Voice of Het Noordik, de musical of de Noordikband!

Herakles

In 2021-2022 zet Het Noordik weer een grootse musical op de planken: Herakles. Elke keer weer een spektakel waaraan tientallen leerlingen, medewerkers en oud-leerlingen meewerken, in de voorbereiding en op het podium (of achter de schermen). Speel je de hoofdrol? Doe je mee met het orkest of maak jij de kostuums? Of bedien jij het licht en geluid? Waar je interesse ook ligt, een rol voor jou is er zeker!

De aankondiging van de nieuwe musical, Ariel maakt plaats voor Herakles.

Keuzelab: kunst en cultuur

Bij de Noordikslaan kun je in de onderbouw bij het keuzelab kiezen voor Kunst en cultuur. Dan heb je acht weken lang, bij je vrij in te vullen lesuren, creatieve lessen.