Een driejaarlijks hoogtepunt: de musical!

Ben jij een musicalliefhebber? Dan voel je je thuis op CSG Het Noordik. Eens in de drie jaar voeren we een musical op voor een groot publiek. Heb jij zang, dans of acteertalent? Of krijg jij energie van spelen in de orkestbak of bezig zijn achter de schermen? Dan is meewerken aan de Noordikmusical echt iets voor jou!

 

In april 2022 voeren we de volgende musical op, Herakles! Start jij in 2021 op Het Noordik? Dan kun jij je ook nog opgeven om hieraan mee te werken!

Hoe help jij bij de musical?

 • Rollen

  Tja, wie staat er uiteindelijk op het podium? Meerdere personen zijn er nodig om alle rollen te vervullen. Doe jij auditie voor één van de rollen?

 • Dans

  De dansgroep staat onder leiding van Sanne Lohuis en Stephanie Reinerink van dansschool La SteSa in Almelo. Iedere week staan deze dames vol enthousiasme voor onze geweldige dansgroep.

  De dansgroep is goed voorbereid op de musical en ze kunnen niet wachten om op het podium te shinen.

 • Decor

  Het decor van de musical wordt volledig zelf gebouwd. Daar kunnen we dus wel wat handige handjes bij gebruiken. En het eindresultaat? Dat wordt prachtig!

 • Techniek

  Wanneer de spotlights vol op de hoofdrolspeler? En wanneer dimmen we het licht en geluid? Kijk, om tot een echte beleving te komen voor het publiek, is techniek ook een belangrijk aspect. Iets voor jou?

 • Koor en orkest

  Het orkest bestaat uit leerlingen en docenten die onder leiding van de altijd enthousiaste Hans Lammers samen repeteren. Het koor is bezig met het instuderen van de liedjes onder leiding van Gerja van der Beek. Elke vrijdagmiddag klinken de mooie klanken van koor en orkest door de aula bij de Noordikslaan. Kom gerust eens luisteren!

 • Grime en kleding

  Het is een hele kunst om de spelers om te toveren in hun rollen. Niet alleen qua kleding, maar ook met visagie. En die mimiek, die moet natuurlijk ook achterin de zaal te zien zijn. 

  Die geweldige outfits, die hebben we niet zomaar kant-en-klaar. Ook hier is een geweldig team mee aan de slag om alles te ontwerpen en passend te krijgen. Is hier een rol voor jou in weggelegd?

De bekendmaking dat Herakles de opvolger is van Ariel.