Ontdek Het Noordik Live

Kennismaken met
Het Noordik

Weten hoe jij kunt kennismaken?

Als je in groep 8 zit, maak je straks een belangrijke keuze: naar welke school ga jij straks? Er zijn veel scholen in de buurt, dus dat maakt het kiezen er niet makkelijker op! Onze tip: kies voor een school waar jij je prettig voelt. Probeer dus zoveel mogelijk kennis te maken. Het Noordik organiseert verschillende manieren voor jou en je ouders/verzorgers om kennis te maken met de school en het voortgezet onderwijs.

Ontdek Het Noordik Live

Dit kun je deze week allemaal doen!

Stel je vragen aan onze leerlingen

Tijdens een speeddate kun jij al jouw vragen stellen aan onze leerlingen. Jouw groep 8-docent kan een speeddate aanvragen via deze link.

Groep 8 battle

Strijd met jouw groep 8 tegen andere groepen 8 uit de regio en maak kans op gave prijzen, voor jou alleen of voor je hele klas!

Het Noordik Journaal

In een flitsend journaal zie je elke dag een update van Het Noordik voorbij komen. Simon, Thijs, Annely, Stephan, Daphne en Johan laten je elke dag zien wat Het Noordik jou te bieden heeft!

 

Alle afleveringen check je hier.

Mijn tijd bij Het Noordik

Oud-leerlingen blikken terug op hun tijd bij Het Noordik Lyceum, Vriezenveen of Vroomshoop. De video's van deze leerlingen vind je op de vestigingspagina's onder ONTDEK. Wist je dat Alberto Stegeman ook op Het Noordik heeft gezeten?

Online les

Wil je alvast een les volgen van Het Noordik? Dat kan! Deze week zijn er verschillende online lessen gemaakt. Kies zelf waar jij zin in hebt!

Check deze pagina voor een overzicht van alle lessen.

Video's stromingen en profielen

Samen morgen ontdekken. Bij Het Noordik maak je niet direct een keuze voor een stroming of een profiel. In de onderbouw maak je kennis met verschillende beroepen en vakgebieden, maar ook de verschillende profielen die in de bovenbouw aangeboden worden. Kies zelf je eigen N+uren en weet welk vmbo-profiel in de bovenbouw het beste bij jou past! Elke dagen laten we je op social media en op onze vestigingspagina's onder ONTDEK zien welke profielen en stromingen je bij Het Noordik kunt volgen.

Teaser De week van Het Noordik