24 januari - 1 februari 2022

De Week van Het Noordik

Ontdek het Noordik live en live

Van maandag 24 januari tot en met dinsdag 2 februari is De Week van Het Noordik. Samen met je ouders en leerkracht(en) van groep 8 kan je kennismaken met Het Noordik.

De kennismakingsactiviteiten zijn zowel fysiek live als digitaal live. Kom naar onze Open Huizen of doe met je klas mee met een online les. Hou deze website en social media in de gaten voor alle gave activiteiten die per vestiging worden georganiseerd!

 

Open huizen

De verschillende vestigingen van Het Noordik organiseren hun open huizen tijdens de Week van Het Noordik. Hierdoor kan jij zoveel vestigingen bezoeken als je wilt! De verschillende data worden weergegeven op de open huizen pagina.

Groep 8-battle

Tijdens de Week van Het Noordik wordt voor de tweede keer een groep 8-battle georganiseerd! Strijd met jouw groep 8 tegen vele andere groepen 8 in de regio en maak kans op mooie prijzen. Meer informatie en inschrijven kan op de groep 8-battle pagina.

Speeddaten met een oud-leerling

Hoe leuk is het om met een oud-leerling van jouw basisschool even bij te praten over hoe het gaat op de nieuwe, grotere school? Voor meer informatie en manieren om jouw basisschool in te schrijven kan je terecht op de pagina van speeddaten.