24 januari - 1 februari 2022

De Week van Het Noordik

Ontdek het Noordik live

Van maandag 24 januari tot en met dinsdag 1 februari is De Week van Het Noordik. Samen met je ouders en leerkracht(en) van groep 8 kan je kennismaken met Het Noordik.

De kennismakingsactiviteiten zijn zowel fysiek live als digitaal live. Doe met je klas mee met een online les, bekijk video's van (oud-)leerlingen of schrijf je in voor een persoonlijke rondleiding. Hou deze website en social media in de gaten voor alle gave activiteiten die per vestiging worden georganiseerd!

 

Elke dag is er een super gaaf Noordikjournaal waarin je kennis maakt met onze vestigingen. Bekijk hier onder de teaser van De Week van Het Noordik!

Bekijk de teaser van De Week van Het Noordik
Video's van oud-leerlingen
Mirthe, Channah, Alberto, Martijn, Jasmijn. Enkele namen van onze oud-leerlingen die een video hebben opgenomen, speciaal voor jou! Ze vertellen je graag wat zij nu doen en hoe zij hun tijd op Het Noordik hebben ervaren!

Musical challenge: Groep 8-winactie

Zit jij in groep 8 en wil je voor je hele klas kaartjes winnen voor onze Noordikmusical Herakles met een k?! Doe dan mee met onze leuke en makkelijke winactie!
De musical is van 4 t/m 8 juli 2022 te bewonderen in het Theaterhotel in Almelo.

Wat moet je doen?
Maak een originele en creatieve foto met een bal en stuur je mooiste, gekste, leukste, grappigste of coolste foto op naar het Instagramaccount van de musical: @noordikherakles. (Je kunt denken aan een coole tekening van een bal, of maak een foto van een trucje met een bal etc.) Alle soorten ballen mogen gebruikt worden, dus wees creatief! Vermeld bij je inzending je naam, leeftijd, school en insta/e-mail, zodat wij makkelijk contact met je kunnen opnemen als je de winnaar bent.

Let op!! Je foto moet voor woensdag 9 februari 2022 ingestuurd zijn.

Wat kun je winnen?
Degene met de origineelste inzending van deze actie wint de prijs: vrijkaartjes voor zijn/haar hele klas voor de middagvoorstelling van de musical. Daarnaast win je een meet & greet met de hoofdrolspelers. Hoe leuk is dat?! De jury bestaat uit de pr- club van de musical.

Wat als je wint?
Als je wint maken wij dat bekend op onze socials en we sturen je een bericht om af te spreken wanneer we jou en jouw klas de prijs kunnen overhandigen. Wij nemen dan natuurlijk ook wat lekkers mee!

Doe jij mee??

Groep 8-battle

Tijdens de Week van Het Noordik wordt voor de tweede keer een groep 8-battle georganiseerd! Strijd met jouw groep 8 tegen vele andere groepen 8 in de regio en maak kans op mooie prijzen. Meer informatie en inschrijven kan op de groep 8-battle pagina.

Speeddaten met een oud-leerling

Hoe leuk is het om met een oud-leerling van jouw basisschool even bij te praten over hoe het gaat op de nieuwe, grotere school? Voor meer informatie en manieren om jouw basisschool in te schrijven kan je terecht op de pagina van speeddaten.