Speelt jouw klas mee?

Groep 8-battle

Online strijd

De groep 8-battle is op vrijdag 27 januari om 12.30 uur. De groep 8-battle is een online Kahoot-quiz voor leerlingen uit groep 8 van de basisscholen in de regio. De groep 8-docent kan zijn of haar klas aanmelden via het onderstaande formulier.

Onderaan deze pagina zie je de compilatie van de vorige editie.

Prijzen, prijzen, prijzen!

Bij de Groep 8-battle zijn toffe prijzen te winnen. Een prijs voor de nummer 1, maar ook klassikale prijs én vele individuele prijzen. Vorig jaar ging de winnaar er vandoor met bluetooth oordopjes, het jaar ervoor streden de deelnemers om de bluetooth JBL Speaker! De hoofdprijs van dit jaar houden we nog even geheim...

Voor en door leerlingen

Deze online strijd wordt volledig voorbereid en uitgevoerd door leerlingen van de drie vestigingen van Het Noordik. Van presentatie tot de techniek, alles regelen zij zelf. Een mooie samenwerking, waarbij zij informatie en funfacts van hun eigen school in de quiz hebben verwerkt. 

Aanmelden Groep 8-battle

Docenten van een groep 8 kunnen via dit formulier hun groep aanmelden. Enkele dagen voorafgaand aan de groep 8-battle ontvangen de docenten de Youtube-link en de laatste informatie.

Contact

Velden met een * zijn verplicht

Bekijk hier de compilatie van de Groep 8-battle 2022 terug!