Het Noordik Journaal

Bekijk Het Noordik Journaal

Hieronder zie je dagelijks om 8.30 uur een nieuwe editie van Het Noordik Journaal. 

 

Het Noordik Journaal: Lyceum

Dit is dan echt de allerlaatste aflevering van Het Noordik Journaal. We sluiten af met een journaal vanuit Almelo, van Het Noordik Lyceum! Deze keer een speciale editie over Wetenschap & Technologie. 

Het Noordik Journaal: Vriezenveen

Oke, iets langer dan een week dus. Maar we hebben ook zoveel te delen! Vandaag zien we de laatste editie vanuit Vriezenveen. Stephan laat veel leerlingen aan het woord, onder andere over de mavo. 

 

Het Noordik Journaal: Vroomshoop

Dit is de laatste editie vanuit Het Noordik Vroomshoop. Absoluut het bekijken waard, want breaking news!!

 

Het Noordik Journaal: Lyceum

Hier zie je de zesde aflevering van Het Noordik Journaal. Deze keer weer een toffe uitzending vanuit Het Noordik Lyceum over  onder andere Kunst & Cultuur en Sport & Bewegen. 

 

Het Noordik Journaal: Vroomshoop

Dit is de vijfde aflevering van Het Noordik Journaal. Deze aflevering staat Het Noordik Vroomshoop centraal. Ontdek onze eigen webshop, ons ICT-rijke onderwijs en meer!

 

Het Noordik Journaal: Lyceum

Check hier de vierde aflevering van Het Noordik Journaal. In deze aflevering van Het Noordik Lyceum stellen brugklasmentoren zich aan je voor, vertellen leerlingen waarom zij voor Het Noordik hebben gekozen en laten we je zien wat ICT-rijk onderwijs bij ons inhoudt.

 

Het Noordik Journaal: Vriezenveen

De aflevering van vandaag staat in het teken van Het Noordik Vriezenveen. Stephan neemt je graag mee door onze school!

 

Het Noordik Journaal: Vroomshoop

Check hier de tweede aflevering van Het Noordik Journaal. Deze aflevering staat in het teken van Het Noordik Vroomshoop.

 

Het Noordik Journaal: Lyceum

Klik op het driehoekje zie je hier de eerste aflevering van Het Noordik Journaal. Deze aflevering staat in het teken van Het Noordik Lyceum.