Ontdek Het Noordik Live

Lyceum

De + van Het Noordik Lyceum

De + in ons logo staat er niet zomaar. Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen -naast het reguliere lespakket- ruimte te bieden voor eigen keuzes. Deze keuzes bieden we aan in de vorm van N+ uren.

In deze N+ uren kun je kiezen voor leuke uitdagende activiteiten maar bijvoorbeeld ook voor ondersteuning bij leren plannen en maken van je huiswerk! 

 

Kom je kennis maken?

Het Open Huis kan helaas niet doorgaan. Daarom organiseert Het Noordik andere manieren voor leerlingen en ouders/verzorgers om toch kennis te kunnen maken met het voortgezet onderwijs en Het Noordik. Bekijk Het Noordik Journaal met allerlei leuke en nuttige informatie en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding! We laten je graag onze school zien! 

Inschrijven persoonlijke rondleiding
Het Noordik Journaal
Informatieavond gymnasium op Het Noordik Lyceum

Bekijk Het Noordik Lyceum

Vanaf je eigen bank een kijkje nemen bij Het Noordik Lyceum? Dat kan!

Ontdek de 5 stromingen van Het Noordik Lyceum

Mijn tijd bij Het Noordik

Onze oud-leerlingen vertellen je graag hoe hun tijd was bij Het Noordik Lyceum!

Mirthe

Mirthe haalde enkele jaren geleden haar vwo-diploma bij Het Noordik Lyceum. Inmiddels studeert zij aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs (ALPO) in Nijmegen. Een opleiding aan de Universiteit Nijmegen en de Hogeschool Arnhem Nijmegen ineen. Ze neemt ons mee in haar leven in Nijmegen en vertelt je hoe zij haar tijd bij Het Noordik heeft ervaren.

Sebastiaan

Dit is Sebastiaan. Oftewel, meneer Pol. Hij is in zijn tijd als leerling op Het Noordik geinspireerd geraakt door zijn toenmalige docent geschiedenis, en is zelf ook docent geworden! Jawel, bij Het Noordik. Hij vertelt je graag meer over Het Noordik Lyceum en de vele mogelijkheden.