Ontdek Het Noordik Live

Lyceum

Maak kennis met Het Noordik Lyceum:

Informatieavond Workshopmiddag Open dag

De + van Het Noordik Lyceum

De + in ons logo staat er niet zomaar. Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen -naast het reguliere lespakket- ruimte te bieden voor eigen keuzes. Deze keuzes bieden we aan in de vorm van N+ uren. We nodigen ouders van leerlingen in groep 8 van harte uit op onze informatieavond van 9 november voor een uitgebreide kennismaking met onze school en onderwijssysteem. 

De leerlingen van groep 8 kunnen tijdens de workshopmiddag van 22 november alvast kennismaken met een greep uit het aanbod N+ uren!

Open dag
Het Noordik Lyceum

 

Tijdens de open dag op Het Noordik Lyceum kunnen jij en je ouders/verzorgers vast kennismaken met Het Noordik en het voortgezet onderwijs. De open dag van Het Noordik Lyceum vindt plaats op zaterdag 29 januari van 9.30 tot 13.00 uur.

Informatieavond
Het Noordik Lyceum

 

Tijdens de informatieavond op Het Noordik Lyceum kunnen je ouders vast kennismaken met Het Noordik en het onderwijs dat wij aanbieden. De informatieavond van Het Noordik Lyceum wordt georganiseerd op dinsdag 9 november om 19.30 uur.

Weten hoe jij kennis kunt maken met Het Noordik Lyceum?

Het Noordik organiseert verschillende manieren voor leerlingen en ouders/verzorgers om kennis te maken met het voortgezet onderwijs en Het Noordik. Kom gerust langs op een evenement die u het beste uitkomt om kennis te maken en vragen te stellen!

Informatieavond Het Noordik Lyceum
Workshopmiddag Het Noordik Lyceum
Open dag Het Noordik Lyceum

Bekijk Het Noordik Lyceum

Vanaf je eigen bank een kijkje nemen bij Het Noordik Lyceum? Dat kan!