Online lessen

Welke online les(sen) volg jij?

Geschiedenis

In deze online les leer je meer over de Romeinen. Wat is hun link met veel items die we nu nog steeds gebruiken? Wat een vooruitziende blik hadden zij! Doe mee met de challenge van het einde van de video en wie weet hangt jouw ontwerp straks in het geschiedenislokaal van Het Noordik Vroomshoop!

Wiskunde

Mevrouw Zonnebelt en mevrouw Plaggemarsch van Het Noordik Vriezenveen geven je tijdens het bakken van de pi-koekjes een online les wiskunde. Rekenen, dat doe je dagelijks heel vaak, bewust en onbewust. Ook tijdens het bakken! Als je zelf ook aan de slag gaat, alvast eet smakelijk :)

Engels

Ontdek Het Noordik Live! Bijvoorbeeld bij deze online les Engels van mevrouw Lubbers. Zorg ervoor dat je een blauw en een groen item bij de hand hebt, zodat je de kleur van het juiste antwoord in de lucht kunt houden bij de quiz. Succes!

Natuurkunde

Hoe komt het dat je haren rechtop gaan staan als je er met een ballon overheen wrijft? Of dat je iemand aanraakt en stroom geeft? Meneer Tigchelaar legt het je uit in deze online les.

Economie

Procenten berekenen? Hoe gaat dat ook alweer? Meneer Tage legt het op een duidelijke manier uit. Zorg jij ervoor dat je alvast M&M's klaar hebt liggen?

Nederlands

Besteed je al je zakgeld aan heerlijke chocolade, is er toch iets vreselijk mis mee!! Je klimt in de pen voor een klachtenbrief. Onze docent Esther Bonfrer legt je uit hoe je zo'n brief maakt. Ons advies: bedenk een geweldige oplossing en stuur die brief in (kopieer deze URL in je webbrowser):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSex11ej_uAA6Is5UfIomB-vAnhiE07lR9vNxt8pzTUlWYrjjA/viewform 

Dan maak jij kans op een mooie prijs, succes!