Ontdek Het Noordik

Vriezenveen

Bekijk Het Noordik Vriezenveen

Vanaf je eigen bank een kijkje nemen bij Het Noordik Vriezenveen? Dat kan!

De + van
Het Noordik Vriezenveen

Het Noordik Vriezenveen staat middenin de samenleving. Een veilige, fijne plek waar jij je snel thuis zult voelen. Een school waar we respect hebben voor elkaar. Waar we elkaar goed leren kennen. En waar jij jezelf beter leert kennen. Je gaat op ontdekkingsreis naar jouw talenten. Je mentorcoach begeleidt jou hier zo goed mogelijk bij. Echt iets voor jou, deze fantastische school. Sta jij ook zo te popelen om hier te beginnen?

N+ uren

Op Het Noordik Vriezenveen hebben we N+ uren, waarin we uitdagende lessen of ondersteuning aanbieden. Denk hierbij aan projecten zoals 'Kraak de Code', werken met 3D, koken en creatief schrijven. Hierdoor maak je op een andere manier kennis met een vak. Daarnaast is er tijdens deze uren ook ruimte voor extra begeleiding voor alle schoolvakken. Samen met jouw coach bespreek en maak je jouw keuze over welke N+ uren jij wilt volgen. Elke periode kies je nieuwe N+ uren, zodat je iedere zes weken twee anderen vakken op je rooster hebt.

Mijn tijd bij Het Noordik

Deze oud-leerlingen van Het Noordik Vriezenveen vertellen je meer over hun tijd bij deze mooie school!

Isa en Jurre

Isa en Jurre zaten een paar jaar geleden ook op Het Noordik, in Vriezenveen. Zij hebben daar een leuke tijd gehad, daar vertellen zij je graag over. En ze komen ook graag weer terug, want zij lopen nu ook stage bij Het Noordik!

Martijn

Martijn uit Vriezenveen heeft ook heel wat jaren doorgebracht bij Het Noordik. Eerst bij de vestiging aan de Noordikslaan (nu: Het Noordik Lyceum) en daarna bij Het Noordik in Vriezenveen. Na zijn mbo-opleiding studeert hij nu Commerciële Economie bij Windesheim in Zwolle.

Jasmijn

Jasmijn heeft jaren geleden bij Het Noordik Vriezenveen het profiel Zorg & Welzijn gekozen. Na haar MBO-opleiding, doet ze nu de HBO-opleiding, zodat zij straks ook als docente Zorg & Welzijn aan de slag kan.

Weten hoe jij kennis kunt maken met Het Noordik Vriezenveen?

Het Noordik organiseert verschillende manieren voor leerlingen en ouders/verzorgers om kennis te maken met het voortgezet onderwijs en Het Noordik. Kom gerust langs op een evenement dat jou het beste uitkomt om kennis te maken en vragen te stellen!

Open huis
De Week van Het Noordik
Informatieavond

Vmbo-profielen

Samen morgen ontdekken. Bij Het Noordik maak je niet direct een keuze voor een stroming of een profiel. In de onderbouw maak je kennis met verschillende beroepen en vakgebieden, maar ook de verschillende profielen die in de bovenbouw aangeboden worden. Kies zelf je eigen N+uren en weet welk vmbo-profiel in de bovenbouw het beste bij jou past! Bij Het Noordik Vriezenveen kun je kiezen voor één van deze beroepsgerelateerde vmbo-profielen in de bovenbouw. 

Dienstverlening & Producten

Van 3D-tekenen, een evenement organiseren, een webshop maken.. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij Dienstverlening & Producten. Check deze video voor een kennismaking met dit profiel in de bovenbouw.

Zorg & Welzijn

Bij Zorg en Welzijn leer je omgaan met allerlei verschillende types mensen. Ligt jouw hart in de zorg? Of wil je graag de horeca in later? Bij Zorg & Welzijn maak je alvast kennis met wat jij interessant vindt!