Ontdek Het Noordik Live

Vriezenveen

Maak kennis met Het Noordik Vriezenveen: Informatieavond Doe-dagen Open Dag

De + van
Het Noordik Vriezenveen

Het Noordik Vriezenveen staat middenin de samenleving. Een veilige, fijne plek waar jij je snel thuis zult voelen. Een school waar we respect hebben voor elkaar. Waar we elkaar goed leren kennen. En waar jij jezelf beter leert kennen. Je gaat op ontdekkingsreis naar jouw talenten. Je mentorcoach begeleidt jou hier zo goed mogelijk bij. Echt iets voor jou, deze fantastische school. Sta jij ook zo te popelen om hier te beginnen?

Open dag
Het Noordik
Vriezenveen

 

Tijdens de open dag op Het Noordik Vriezenveen kunnen jij en je ouders/verzorgers vast kennismaken met Het Noordik en het voortgezet onderwijs. De open dag van Het Noordik Vriezenveen vindt plaats op dinsdag 1 februari van 18.00 - 21.00 uur.

Informatieavond Het Noordik Vriezenveen

 

Tijdens de informatieavond op Het Noordik Vriezenveen kunnen je ouders vast kennismaken met Het Noordik en het onderwijs dat wij aanbieden. De informatieavond van Het Noordik Vriezenveen wordt georganiseerd op woensdag 8 december om 19.30 uur.

Weten hoe jij kennis kunt maken met Het Noordik Vriezenveen?

Het Noordik organiseert verschillende manieren voor leerlingen en ouders/verzorgers om kennis te maken met het voortgezet onderwijs en Het Noordik. Kom gerust langs op een evenement die je het beste uitkomt om kennis te maken en vragen te stellen!

Informatieavond Het Noordik Vriezenveen
Doe-dag Het Noordik Vriezenveen
Open dag Het Noordik Vriezenveen

Bekijk Het Noordik Vriezenveen

Vanaf je eigen bank een kijkje nemen bij Het Noordik Vriezenveen? Dat kan!