Ontdek Het Noordik Live

Informatieavond
Het Noordik Vriezenveen

Wat is de informatieavond?

Tijdens de informatieavond van Het Noordik Vriezenveen, kunt u vast kennismaken met Het Noordik. Wij informeren u onder andere over de overgang van primair onderwijs naar voortgezet onderwijs, de manier waarop de lessen worden aangeboden en de sfeer en cultuur op onze school. In verband met de aangescherpte maatregelen kunnen we de ouders van groep 8-leerlingen helaas niet persoonlijk ontvangen, maar hebben we een livestream geregeld. Zo kunt u deze informatieavond vanuit huis volgen via de livestream, eventueel samen met uw zoon of dochter. Wilt u wel het formulier invullen? Niet verplicht, maar wel handig! Dan sturen we u voorafgaand de laatste informatie toe en na afloop de informatie om alles nog eens rustig na te lezen. 

Inschrijven voor de informatieavond van Het Noordik Vriezenveen

Uiteraard bent u ook van harte welkom zonder inschrijving. Wel is vooraf inschrijven voor u een handige manier om direct geïnformeerd te worden bij wijzigingen binnen het evenement door bijvoorbeeld nieuwe coronamaatregelen. Wanneer een datum of tijdstip verandert, sturen wij direct een mail naar de e-mailadressen die bij ons bekend zijn.

Vul in het onderstaande formulier de gevraagde gegevens in om u in te schrijven voor de informatieavond van Het Noordik Vriezenveen op woensdag 8 december om 19.30 uur.

Informatie ouder en kind

Velden met een * zijn verplicht

Klik op de button en bekijk woensdag 8 december de livestream van deze informatieavond.