Ontdek Het Noordik Live

Vroomshoop

Maak kennis met Het Noordik Vroomshoop:

Informatieavond Doe-dagen Open dag

De + van
Het Noordik Vroomshoop

Het Noordik Vroomshoop staat middenin de samenleving. Een fijne kleinschalige plek waar jij je snel thuis zult voelen. Een school waar we respect hebben voor elkaar. Waar we elkaar goed leren kennen. En waar jij jezelf beter leert kennen. Je gaat op ontdekkingsreis naar jouw talenten. Je mentorcoach begeleidt jou hier zo goed mogelijk bij. Echt iets voor jou, deze fantastische school.

Open dag
Het Noordik
Vroomshoop

 

Tijdens de open dag op Het Noordik Vroomshoop kunnen jij en je ouders/verzorgers vast kennismaken met Het Noordik en het voortgezet onderwijs. De open dag van Het Noordik Vroomshoop vindt plaats op woensdag 26 januari van 18.00 - 21.00 uur.

Informatieavond Het Noordik Vroomshoop

 

Tijdens de informatieavond op Het Noordik Vroomshoop kunnen je ouders vast kennismaken met Het Noordik en het onderwijs dat wij aanbieden. De informatieavond van Het Noordik Vroomshoop wordt georganiseerd op dinsdag 16 november om 19.30 uur.

Weten hoe jij kennis kunt maken met Het Noordik Vroomshoop?

Het Noordik organiseert verschillende manieren voor leerlingen en ouders/verzorgers om kennis te maken met het voortgezet onderwijs en Het Noordik. Kom gerust langs op een evenement die je het beste uitkomt om kennis te maken en vragen te stellen!

Informatieavond Het Noordik Vroomshoop
Open dag Het Noordik Vroomshoop
Doe-dag Het Noordik Vroomshoop

Bekijk Het Noordik Vroomshoop

Vanaf je eigen bank een kijkje nemen bij Het Noordik Vroomshoop? Dat kan!