Ontdek Het Noordik Live

Vroomshoop

Maak kennis met Het Noordik Vroomshoop:

Persoonlijke rondleiding De Week van Het Noordik

De + van
Het Noordik Vroomshoop

Het Noordik Vroomshoop staat middenin de samenleving. Een fijne kleinschalige plek waar jij je snel thuis zult voelen. Een school waar we respect hebben voor elkaar. Waar we elkaar goed leren kennen. En waar jij jezelf beter leert kennen. Je gaat op ontdekkingsreis naar jouw talenten. Je mentorcoach begeleidt jou hier zo goed mogelijk bij. Echt iets voor jou, deze fantastische school.

"Wat een fantastische school is Het Noordik Vroomshoop. Emma en Robin bedankt voor de rondleiding!"
Meester John Kijk je mee met de rondleiding door onze school?

Weten hoe jij kennis kunt maken met Het Noordik Vroomshoop?

Het Noordik organiseert verschillende manieren voor leerlingen en ouders/verzorgers om kennis te maken met het voortgezet onderwijs en Het Noordik. Kom gerust langs op een evenement die je het beste uitkomt om kennis te maken en vragen te stellen!

MHV-event
Persoonlijke rondleiding

Bekijk Het Noordik Vroomshoop

Vanaf je eigen bank een kijkje nemen bij Het Noordik Vroomshoop? Dat kan!

Onze vmbo-profielen

Samen morgen ontdekken. Bij Het Noordik maak je niet direct een keuze voor een stroming of een profiel. In de onderbouw maak je kennis met verschillende beroepen en vakgebieden, maar ook de verschillende profielen die in de bovenbouw aangeboden worden. Kies zelf je eigen N+uren en weet welk vmbo-profiel in de bovenbouw het beste bij jou past! Bij Het Noordik Vroomshoop kun je kiezen voor één van deze beroepsgerelateerde vmbo-profielen in de bovenbouw. 

Bouwen, Wonen en Interieur (BWI)

Hout bewerken? Metselen? Stratenmaker? Wil jij je eigen meubels ontwerpen? Kan allemaal! De mogelijkheden zijn eindeloos bij het profiel BWI!

Economie en Ondernemem (E&O)

Droom jij al van een eigen bedrijf? Heb jij wel eens een webshop gemaakt? Aan de slag met de styling van een etalage? Bij Eonomie en Ondernemen kun je alle kanten op. Wist je trouwens dat onze E&O-leerlingen zelf producten van Het Noordik verkopen?

Produceren, Installeren en Energie

Dit is een echt technisch profiel! Bij Produceren, Installeren en Energie (PIE) werk je met nieuwe machines om alvast een goede basis te leggen voor een vervolgopleiding. Wist je trouwens dat Het Noordik Vroomshoop veel samenwerkt met het regionale bedrijfsleven? Check de video om te zien hoe jij hiermee aan de slag kunt gaan!

Zorg en Welzijn

Zorg & Welzijn is ook een breed profiel waarmee je alle kanten uit kunt! Heb jij ambitie om als verpleegkundige aan de slag te gaan? Wil je liever de horeca in? Of meer geinteresseerd in huid- en haarverzorging? In deze video laten we je zien dat het allemaal kan!