Ontdek Het Noordik Live

Vroomshoop

De + van
Het Noordik Vroomshoop

Het Noordik Vroomshoop staat middenin de samenleving. Een fijne kleinschalige plek waar jij je snel thuis zult voelen. Een school waar we respect hebben voor elkaar. Waar we elkaar goed leren kennen. En waar jij jezelf beter leert kennen. Je gaat op ontdekkingsreis naar jouw talenten. Je mentorcoach begeleidt jou hier zo goed mogelijk bij. Echt iets voor jou, deze fantastische school.

Schrijf je in: Open huis
Het Noordik
Vroomshoop

 

Tijdens het open huis op Het Noordik Vroomshoop kunnen jij en je ouders/verzorgers vast kennismaken met Het Noordik en het voortgezet onderwijs. Het open huis van Het Noordik Vroomshoop vindt plaats op woensdag 26 januari van 18.00 - 21.00 uur. Inschrijven is uiteraard niet verplicht, maar wel handig voor jou en voor ons! Je kunt je inschrijven op de open huis pagina.

Informatieavond Het Noordik Vroomshoop

 

Op dinsdag 16 november was de informatieavond van Het Noordik Vroomshoop voor de ouders van groep 7 en 8. De voorlichtingsavond gemist? Geen probleem. Hier is de informatieavond terug te kijken. Vragen na het kijken van de informatieavond? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Weten hoe jij kennis kunt maken met Het Noordik Vroomshoop?

Het Noordik organiseert verschillende manieren voor leerlingen en ouders/verzorgers om kennis te maken met het voortgezet onderwijs en Het Noordik. Kom gerust langs op een evenement die je het beste uitkomt om kennis te maken en vragen te stellen!

De week van Het Noordik
Open huis Het Noordik Vroomshoop
Informatieavond Het Noordik Vroomshoop

Bekijk Het Noordik Vroomshoop

Vanaf je eigen bank een kijkje nemen bij Het Noordik Vroomshoop? Dat kan!