Samen morgen ontdekken

Als leerling

Welkom op de vestiging Vriezenveen

Welkom op onze informatiepagina voor ouders. Staat uw zoon of dochter op het punt om de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs te maken? Dan breekt er ook voor u een leuke, spannende periode aan! Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling met zijn eigen talenten en kwaliteiten tot zijn recht komt. We zorgen hiervoor met een gevarieerd lesprogramma en de masterclasses in de brugklas. Meer informatie hierover leest u op de pagina van de brugklas

Een veilige leeromgeving

De leerlingen in klas 1 werken in een veilige leeromgeving op een vaste plek binnen de school. Dit noemen we het HOME. Hier zijn de hele week de mentoren/coaches en docenten van leerjaar 1 aanwezig. Het HOME is ook een plek waar leerlingen zelfstandig en in stilte kunnen werken aan hun schoolwerk. 

Ouderbetrokkenheid

We vinden ouderbetrokkenheid erg belangrijk op school. Aan het begin van het schooljaar vindt een startgesprek plaats tussen u, uw kind en de mentor/coach. Samen bespreken we waar het talent van uw kind ligt en waarin hij/zij extra ondersteuning nodig heeft. 

Dakpan brugklas

Op onze vestiging kennen we de B/K-, MA- en M/H-brugklas. Leerlingen met een vmbo basis-, kader- of mavo-advies zijn van harte welkom op onze vestiging!

Een kijkje nemen in onze school?

Helaas kunnen we in de huidige situatie geen Open Huis organiseren zoals we dat gewend zijn. Gelukkig zijn er ook andere manieren waarop we ouders en toekomstige leerlingen een kijkje kunnen laten nemen in onze school. We verwijzen u graag naar onze virtuele tour. Het is daarnaast altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een fysieke rondleiding in kleine groepjes. U kunt zich hiervooor inschrijven via dit formulier.

De week van Het Noordik 

In de week van 1 t/m 6 februari 2021 organiseren we de week van Het Noordik. In deze week zijn er allerlei leuke activiteiten voor toekomstige brugklassers om zo alvast kennis te kunnen maken met onze school. Via de basisschool van uw kind ontvangt u nadere informatie. 

 
''We zijn trots op onze school en willen deze graag aan u en uw zoon/dochter laten zien.''

Veelgestelde vragen