Samen morgen ontdekken

als ouder/verzorger

Welkom op de vestiging Vriezenveen

Welkom op onze informatiepagina voor ouder(s)/verzorger(s). Staat uw zoon of dochter op het punt om de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs te maken? Dan breekt er ook voor u een leuke, spannende periode aan! Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling met zijn eigen talenten en kwaliteiten tot zijn recht komt. We zorgen hiervoor met een gevarieerd lesprogramma, de N+uren en de masterclass. Meer informatie hierover leest u op de pagina van de brugklas

Een veilige leeromgeving

De leerlingen in klas 1 werken in een veilige leeromgeving op een vaste plek binnen de school. Dit noemen we Het Home. Hier zijn de hele week de mentorcoaches en docenten van klas 1 aanwezig. Het Home is ook een plek waar leerlingen zelfstandig en in stilte kunnen werken aan hun schoolwerk. Ook kan er op Het Home gewerkt worden aan (groeps-)projecten.

Ouderbetrokkenheid

We vinden ouderbetrokkenheid erg belangrijk op school. Aan het begin van het schooljaar vindt een startgesprek plaats tussen u, uw kind en de mentorcoach. Samen bespreken we waar het talent van uw kind ligt en waarin hij/zij extra ondersteuning nodig heeft. 

Brede brugklas

Op onze vestiging kunnen de leerlingen met een basis- en kaderadvies bij elkaar in de klas komen. De leerlingen met een mavo/havo-advies zullen ook bij elkaar in de klas komen. Leerlingen met een vmbo basis-, kader- of mavo/havo-advies zijn van harte welkom op onze vestiging!

Een kijkje nemen in onze school?

Wilt u op een digitale manier onze school leren kennen? We verwijzen u graag naar onze virtuele tour. Het is daarnaast altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding.

''We zijn trots op onze school en willen deze graag aan u en uw zoon/dochter laten zien.''

Veelgestelde vragen