Ontdek Het Noordik Vroomshoop

Er breekt een spannende tijd aan. Het kiezen van een middelbare school die bij jou past. De volgende stap in jouw onderwijsreis. Wij willen je graag laten zien waarom onze school een goede keuze is! Daarvoor hebben we voor jou en je ouder(s)/verzorger(s) verschillende activiteiten georganiseerd. Hier onder vind je al deze activiteiten. We hopen je bij ons op school te mogen verwelkomen.

Informatieavond ouders groep 8

We begrijpen dat de keuze voor een middelbare school een belangrijke beslissing is en we willen ervoor zorgen dat jij, maar ook je ouder(s)/verzorger(s), alle informatie hebben om samen met jou de beste keuze te maken voor een middelbare school. Om ze daarbij te helpen en om al hun vragen te beantwoorden, was op dinsdag 17 oktober onze Informatieavond voor alle ouders van groep 8 leerlingen. 

Hebben je ouder(s)/verzorger(s) deze avond gemist of zijn er nog vragen? Geen probleem. Neem contact met ons op nemen via vroomshoop@noordik.nl of 0546-642479. Wij beantwoorden alle vragen graag!

 

 

Open Huis woensdag 1 november

Woensdag 1 november was ons Open Huis. Klik hier voor een sfeerimpressie. Ons Open Huis gemist? Of nog een keer bij ons op school komen kijken? Mld je aan voor een persoonlijke rondleiding samen met je ouder(s)/verzorger(s) of loop een dagje mee in 1 van onze brugklassen. Meld je hier aan op onze website of mail vroomshoop@noordik.nl of bel ons: 0546-642479.

 

 

 

Persoonlijke rondleiding

Nu de informatieavond voor je ouder(s)/verzorger(s) en ons Open Huis achter de rug is, komt het maken van je keuze voor een middelbare school steeds dichterbij. Twijfel je nog of wil je onze school nog een keer bewonderen, de sfeer proeven en zien hoe het op school is als het een "gewone" lesdag is? Vraag dan hier samen met je ouder(s)/verzorger(s) een persoonlijke rondleiding aan. We leiden jullie graag rond en beantwoorden alle vragen die er nog zijn, zodat je met vertrouwen de volgende stap in jouw onderwijsreis kan zetten. 

 

 

 

 

 

Speeddate op jouw basisschool

Om nu echt te weten hoe het bij ons op school is, kan je samen met je juf of meester een speeddate aanvragen. Leerlingen die vorig jaar bij jou op de basisschool zaten en nu bij ons op school zitten, komen graag naar jullie toe voor een speeddate. Wil je stiekem wel heel graag weten welke leraren leuk zijn en welke niet, hoe het precies met je eigen kluisje zit en wat er verkocht wordt in de kantine? De leerlingen vertellen het graag. Vraag hier samen met je juf of meester een speeddate aan en we bellen jullie voor het maken van een afspraak.