De Week van Het Noordik

1 - 6 februari 2021

Tiktok challenge met Lola Pani

Lola Pani, wie kent haar inmiddels niet? Onze oud Noordik leerling timmert hard aan de weg met haar eigen Tiktok kanaal. Ze is inmiddels ook nationaal bekend door haar deelname aan het televisieprogramma On the Road, want ze kan ook nog eens prachtig zingen.

Lola legt je uit wat je moet doen om een privé workshop TikTok van haar te winnen (voor jou en een vriend(in)! 

Lola legt jou uit wat je moet doet op TikTok om kans te maken op een exclusieve TikTok Workshop voor jou en je vriend(in)!

Strava Challenge: win jij de activity tracker?

Het Noordik is een gezonde school. Meedoen aan IRun2BFit, een gezonde kantine en veel bewegen! Tijdens biologie, lichamelijke opvoeding en de mentorlessen gaat het onder andere over trainen, hartslag, blessures en voeding. Zo leer je alle ins en outs van een gezonde leefstijl. En natuurlijk komt dat in De Week van Het Noordik terug!

Het Noordik heeft sinds kort een nieuw logo. Hier zijn wij enorm trots op en het lijkt ons daarom leuk om ons nieuwe logo letterlijk op de kaart te zetten, via Strava. Wij hebben alvast een poging gedaan. Doe jij ook mee?

  • Ren, fiets, step, wandel of hinkel het nieuwe Noordik logo, waar je maar wilt!
  • Neem je activiteit op met Strava.
  • Plaats een screenshot van je activiteit op je Instagram story, tag @Het_Noordik en vermeld
  • #HetNoordikStravaChallenge.
  • Houd 1,5 m afstand op straat.
  • Maak kans op een activity tracker!

Tip: Het kan lastig zijn om een N te vinden in je woonwijk, maar je kunt natuurlijk ook een pleintje, voetbalveld, leeg weiland of een andere open ruimte opzoeken waar je het logo kunt lopen.

Veel succes!

We dagen je uit om mee te doen met de Strava Challenge

Speeddaten

Met jouw groep 8 ervaring uitwisselen met een brugklasser die ook op jouw basisschool heeft gezeten? Dat kan, op een moment dat het jullie klas uitkomt. 

Klik hier voor meer informatie.

Het Noordik Journaal

Elke dag een update vanuit onze vier vestigingen. Een vooruitblik op de dag, of juist een terugblik. Het Noordik Journaal zie je dagelijks op de vestigingspagina's van De Week van Het Noordik. En op Youtube natuurlijk!

Hoe ga jij De Week van Het Noordik ontdekken?

Als groep 8-leerling ben je natuurlijk naar hele andere informatie op zoek dan als ouder. Of docent van groep 8. Daarom is het aanbod van deze week onderverdeeld. Maar natuurlijk kun je gerust een kijkje nemen op de andere pagina's. Ben je nog meer op de hoogte van het aanbod van De Week van Het Noordik. 

Leerling
Ouder
Basisschool

Een impressie van De Week van Het Noordik

Wat is er deze week allemaal te doen? Hier zie je alvast een overzicht.

Instagram-take over

De Instagramaccounts van onze vestigingen worden deze week gevuld met updates van onze leerlingen. Houdt deze accounts in de gaten en zie alvast hoe een dagje op Het Noordik eruit ziet!

@NoordikCR

@NoordikNL

@NoordikVV

@NoordikVH

 

Challenge Wetenschap en Technologie

Doe jij mee met de challenge over Wetenschap en Technologie? 

Speeddaten met brugklassers

Eerlijke antwoorden krijg je van onze brugklassers. Wil jij met jouw groep 8 (of eventueel alleen) speeddaten met een oud-leerling van jouw basisschool? Dat kan! Samen gaan jullie videobellen. Zal hij ook even een stukje van zijn school laten zien?

TikTok challenge

Lola Pani is allang geen onbekende meer in de TikTok wereld. Ze heeft meer dan 100.000 TikTok volgers. Vandaag daagt ze iedereen uit voor een gave TikTok-challenge. Ze legt in de video uit wat je hiervoor moet doen. 

Wat kun je winnen? 

We geven maar liefst 2 TikTok workshops weg (in totaal 20 kinderen), uiteraard geeft Lola deze workshops zelf.

Chatavonden

Vanavond kun je weer chatten met docenten, het schoolondersteuningsteam (zorgmedewerkers) en teamleiders. Interessant voor je ouders, dus help ze even herinneren!

Groep 8 battle

Strijd met jouw groep 8 tegen groepen 8 van andere basisscholen. De battle start om 12.30 uur. Combineer het met de lunch en sluit gezellig de week samen af! Wie gaan er met de mooie prijzen vandoor? 

Houd deze site in de gaten om je aan te kunnen melden!

Terugblik

Op zaterdag blikken we nog even terug op de week, via onze sociale media-kanalen. Volg je onze vestigingen al?

Online open huis

Vanaf je eigen bank een kijkje nemen in een van onze scholen en rondgeleid worden door een leerling, docent of brugklasmentor? Dat kan! 

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden