De Week van Het Noordik

1 - 6 februari 2021

De Week van Het Noordik

Zit je nu in groep 8? Dan sta je voor een lastige keuze! Voor welke middelbare school kies jij? Open dagen bezoeken, dat zit er voorlopig nog niet in. Maar in De Week van Het Noordik laten we je, coronaproof, kennismaken met onze vier vestigingen. Zo weet jij straks precies welke vestiging van Het Noordik het beste bij jou past!

De Week van Het Noordik is van maandag 1 tot en met zaterdag 6 februari.

Hoe ga jij De Week van Het Noordik ontdekken?

Als groep 8-leerling ben je natuurlijk naar hele andere informatie op zoek dan als ouder. Of docent van groep 8. Daarom is het aanbod van deze week onderverdeeld. Maar natuurlijk kun je gerust een kijkje nemen op de andere pagina's. Ben je nog meer op de hoogte van het aanbod van De Week van Het Noordik. 

Leerling
Ouder
Basisschool

Een impressie van De Week van Het Noordik

Wat is er deze week allemaal te doen? Hier zie je alvast een overzicht.

Instagram-take over

De Instagramaccounts van onze vestigingen worden deze week gevuld met updates van onze leerlingen. Houdt deze accounts in de gaten en zie alvast hoe een dagje op Het Noordik eruit ziet!

@NoordikCR

@NoordikNL

@NoordikVV

@NoordikVH

 

Challenge Wetenschap en Technologie

Doe jij mee met de challenge over Wetenschap en Technologie? 

Speeddaten met brugklassers

Eerlijke antwoorden krijg je van onze brugklassers. Wil jij met jouw groep 8 (of eventueel alleen) speeddaten met een oud-leerling van jouw basisschool? Dat kan! Samen gaan jullie videobellen. Zal hij ook even een stukje van zijn school laten zien?

Chatavonden

Vanavond kun je weer chatten met docenten, het schoolondersteuningsteam (zorgmedewerkers) en teamleiders. Interessant voor je ouders, dus help ze even herinneren!

Groep 8 battle

Strijd met jouw groep 8 tegen groepen 8 van andere basisscholen. De battle start om 12.30 uur. Combineer het met de lunch en sluit gezellig de week samen af! Wie gaan er met de mooie prijzen vandoor? 

Houd deze site in de gaten om je aan te kunnen melden!

Terugblik

Op zaterdag blikken we nog even terug op de week, via onze sociale media-kanalen. Volg je onze vestigingen al?

Tiktok challenge met Lola Pani

Lola Pani, wie kent haar inmiddels niet? Onze oud Noordik leerling timmert hard aan de weg met haar eigen Tiktok kanaal. Ze is inmiddels ook nationaal bekend door haar deelname aan het televisieprogramma On the Road, want ze kan ook nog eens prachtig zingen.

Lola legt in de Tiktok challenge uit wat je moet doen om een workshop TikTok van haar te winnen. Hierover later meer....

Speeddaten

Met jouw groep 8 ervaring uitwisselen met een brugklasser die ook op jouw basisschool heeft gezeten? Dat kan, op een moment dat het jullie klas uitkomt. 

Klik hier voor meer informatie.

Online open huis

Vanaf je eigen bank een kijkje nemen in een van onze scholen en rondgeleid worden door een leerling, docent of brugklasmentor? Dat kan! 

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden

Het Noordik Journaal

Elke dag een update vanuit onze vier vestigingen. Een vooruitblik op de dag, of juist een terugblik. Het Noordik Journaal zie je dagelijks op de vestigingspagina's van De Week van Het Noordik. En op Youtube natuurlijk!