Ontdek als basisschool

De week van Het Noordik

Wat is er te doen deze week?

Op deze pagina is het aanbod te zien van De Week van Het Noordik voor de basisscholen en specifiek voor de groepen 8. Wat gaan jullie deze week doen om kennis te maken met Het Noordik? Speeddaten met oud-leerlingen van jullie basisschool? Een online les volgen? Of sluit de week gezellig af met een battle tegen groepen 8 van andere basisscholen uit de buurt!

Groep 8 battle

Strijd met jouw groep 8 tegen de laatstejaars van andere basisscholen in de regio! Een quiz die uit meerdere rondes bestaat, met vragen over sport, muziek, school en nog veel meer! Een leuke en gezellige afsluiter van de schoolweek. Oh ja, niet onbelangrijk, er zijn natuurlijk ook leuke prijzen te winnen. Een bluetooth speaker, een lunch voor alle leerlingen uit jullie groep 8 of een gastles van een van onze docenten. 

De Groep 8-battle is inmiddels geweest. Maar aan het animo en enthousiasme te merken, volgt er vast nog een volgende editie!

Online lessen

Volg een online les naar keuze, op een moment dat het uitkomt in jullie planning. Uiterlijk maandag 1 februari worden de links van alle online lessen verstuurd naar de basisscholen. De online lessen gaan over verschillende onderwerpen. Zo kies je zelf welke interessante les je wilt aanbieden aan jullie groep 8. En zet je ze in ná De Week van Het Noordik? Dat kan natuurlijk ook. 

 

Kijk hier welke online lessen aangeboden worden.

Speeddaten

Een oud-leerling van jullie basisschool die nu op Het Noordik zit? Hoe leuk is het om even ervaringen uit te wisselen. Hoe gaat het nu op een nieuwe, grotere school? Zijn er leuke docenten? Meld jullie groep 8 aan voor een speeddate via het onderstaande formulier, zodat de groep 8-ers al hun vragen kunnen stellen!

Een medewerker van Het Noordik neemt persoonlijk contact op, zodat jullie in onderling overleg een geschikt moment kunnen vaststellen voor de speeddate.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.