C. van Renneslaan

De week van Het Noordik

Elke dag hadden we een online les, maar deze kun je nog steeds zien hoor. En je kunt natuurlijk meedoen!

Maandag: Duitse les van mevrouw Demirci. Na deze les spreek je al een paar woorden over de grens. 

Dinsdag: Beeldende Vorming les van mevrouw Mak. Wist je dat je met spaghetti en marsmallows gave bouwerken kunt maken (stiekem snoepen mag)

Woensdag: Aardrijkskunde van meneer Dommerholt. Hij heeft zelf al heel veel van de wereld gezien en weet hier enthousiast over te vertellen. Zeker weten dat dit een gave les is. 

Donderdag: Biologieles van meneer Von Bartheld. Volgens hemzelf is dit het gaafste vak wat je op school krijgt. Heeft hij gelijk? Bekijk zijn les en doe de proefjes mee. 

Vrijdag: Verzorging, dit vak krijg je in klas 2. Onze leerlingen Naomie en Floor geven je een kijkje in de keuken en gaan, samen met jou, heerlijke pan-pizza maken

Bouw, wonen & Interieur, hier download je een Sketsup-programma om een eigen interieur-ontwerp te maken. In deze les leggen we je uit hoe dit moet. 

De Week van Het Noordik

Hier vind je alle informatie over De Week van Het Noordik (1 - 6 februari) van de vestiging C. van Renneslaan. Elke dag hadden we een gevarieerd aanbod, zoals online lessen, online open huis, (oud)leerlingen aan het woord en niet te vergeten onze Nel die je elke dag even bijpraatte. Dit kun je allemaal terug zien op deze pagina, maar ook op onze social media accounts!

Instagram

Facebook 

Elke dag vertelde onze schoonmaakdame Nel over onze school

 

Het Noordik journaal

Nel werkt al jaren op de Van Renneslaan en zwaait met veel plezier overal met haar poetsdoek langs. Nel is eerlijk, lief en een beetje naïef. En... Nel weet precies hoe het er op de Van Renneslaan aan toe gaat. Volg je haar ook elke dag? 

Vandaag nemen Anouk en Merel je in deze vlog mee door onze school. Ze vertellen o.a. over de eerste week op Het Noordik Van Renneslaan.

Onze (online) open huizen

We hebben twee avonden een online open huis verzorgd. Heb je deze gemist, of wil je nog even zelf online door onze mooie school navigeren? Dit kan via deze link

Wil je de school met eigen ogen komen bekijken, dan kan dit natuurlijk ook. We geven persoonlijke rondleidingen, dit doen we coronaproof. Bel voor een afspraak naar 0546-819889 of mail naar m.rodrigues@noordik.nl. We leiden je graag rond. 

 

 

Mavo leerlingen aan het woord

Ben jij ook zo benieuwd hoe het is om op de mavo aan de Van Renneslaan te zitten? Weet jij wat het inhoudt om een beroepgericht vak te hebben, zodat je niet alleen maar theorielessen krijgt? En wat kun je er later mee? 

Conner zit op het hbo

conner heeft na de mavo het mbo gedaan en zit nu op het hbo. hij volgt een technische opleiding

Tiktok challenge

Lola Pani, wie kent haar inmiddels niet? Onze oud Noordik leerling timmert hard aan de weg met haar eigen Tiktok kanaal. Ze is inmiddels ook nationaal bekend door haar deelname aan het televisieprogramma On the Road, want ze kan ook nog eens prachtig zingen. 

Lola legde in de Tiktok challenge uit wat je moest doen om een workshop TikTok van haar te winnen. Je TikTok leverde je voor 13 februari in. Later in dit schooljaar zal Lola de prijswinnaars deze gave workshop geven. 

 

 

Chatten met leerlingen, docenten of het zorgteam

Wil je in een live chat horen hoe het hier op school is, heb je een vraag over de klassen of de lessen, of ben je benieuwd hoe de zorg op school geregeld is, vraag dan een live chat aan. Je kunt hiervoor een mail sturen naar: vanrenneslaan@noordik.nl

We staan je graag te woord.

Groep 8 Battle

Durfde jij het aan, een groep 8 Battle? We daagden je uit met informatieve en leuke vragen.  

Streed jij met jouw groep 8 tegen de laatstejaars van andere basisscholen in de regio! Een quiz die uit meerdere rondes bestond, met vragen over sport, muziek, school en nog veel meer! Een leuke en gezellige afsluiter van de schoolweek. Oh ja, niet onbelangrijk, er waren natuurlijk ook leuke prijzen te winnen. Een bluetooth speaker, een lunch voor alle leerlingen uit jullie groep 8 of een gastles van een van onze docenten. 

 

Wil jij alles weten over de profielen? Bekijk dan onderstaande filmpjes!

We bieden maar liefst 5 profielen aan. 

Vanaf de 3e klas volg je een profiel, dit kan zijn: 

- Produceren, Installeren en Energie (PIE)

- Bouw, Wonen en Interieur (BWI)

- Zorg en Welzijn (Z&W)

- Economie en Ondernemen (E&O)

- Dienstverlening en Producten (D&P)

Produceren, Installeren en Energie
Produceren, Installeren en Energie. In deze video zie je welke onderdelen voor dit profiel aan bod komen.
Economie & Ondernemen
Wil jij een administratieve baan, of een eigen bedrijf starten. Dan is Economie & Ondernemen jouw profiel!
Profiel Zorg en Welzijn is er voor de leerling die graag verzorgend bezig is, alles wil leren over uiterlijke verzorging en koken.
Wil jij graag met je handen werken, houtbewerken en schilderen? Dan is BWI jouw profiel.
Bouw, Wonen & Interieur is jouw profiel als je graag met de handen werkt.
Dienstverlening & Producten is het profiel als jij geïnteresseerd bent in uniforme beroepen. Hier leer je plannen en organiseren, maar ook koken en EHBO.