Het Noordik Lyceum

De week van Het Noordik

Het was een topweek

Inmiddels is de week van Het Noordik achter de rug, het is niet meer mogelijk om je voor de activiteiten in te schrijven. Op deze pagina kun je terugzien wat we allemaal hebben gedaan. Bekijk alle Noordikjournaals, ze zijn niet alleen leuk maar ook heel informatief! Houd ook onze social media accounts in de gaten en mis helemaal niets! Volg ons op Instagram en op Facebook

Wil je informatie over een specifiek onderwerp of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek of rondleiding?*

Stuur een mail naar lyceum@noordik.nl, we nemen dan z.s.m. contact met je op.

*Afspraken voor rondleidingen afhankelijk van de dan geldende maatregelen i.v.m. het Covid 19 virus.  

 

Het Noordikjournaal!

Het Noordikjournaal: jouw dagelijkse shot Noordiknieuws in de week van Het Noordik! Met elke dag een aantal onderwerpen in de spotlight. Feestbeest, sportieveling, techneut, podiumdier of gewoon benieuwd naar al onze activiteiten?! Je bent aan het goede adres! Bekijk alle noordikjournaals zodat je weet wat wij jou te bieden hebben!

*Klik op de afbeelding om het noordikjournaal te bekijken. 

Het Noordikjournaal

jouw eigen dagelijkse update met noordiknieuws!

Het Noordikjournaal van maandag

vandaag: met afstand de allerleukste feesten van de regio, en het expeditieonderwijs!

Het Noordikjournaal van dinsdag!

vandaag: de leukste leerlingen zitten op het noordik!! daarnaast in the picture de mavo,en ict rijk onderwijs!

Het Noordikjournaal van woensdag!

vandaag in de spotlight: het keuzelab en de musical.

Het Noordikjournaal van donderdag!

vandaag in de hoofdrol: het gymnasium, het zorgteam en de tiktokchallenge!

Het Noordikjournaal van vrijdag!

vandaag: de speciale techniek editie!

Workshop Wetenschap en Technologie: kraak jij de kluis?

Interesse in proefjes en techniek? Top! In onze workshop Wetenschap en Technologie ga je zelf thuis aan de slag tijdens de week van Het Noordik! Doe mee en schrijf je in via het aanmeldingsformulier

Benodigdheden: pen en papier.

Workshop Kunst & Cultuur

Tijdens de week van Het Noordik kun jij (thuis of misschien met je klas) meedoen aan de workshop Kunst & Cultuur. Volg de aanwijzingen en maak er wat moois van! Schrijf je in via het  aanmeldformulier

Wat heb je nodig bij deze opdracht:

  • Een wit vel tekenpapier.
  • Een kopje koffie (koud is prima).
  • Grijs potlood.
  • Een kwastje, lepeltje, rietje (kun je alles in huis vinden dan is dat fijn, anders is een lepeltje genoeg).
  • Evt. waterverf.

TikTok Challenge met Lola Pani: win een workshop!

Wie kent Lola Pani inmiddels niet? Deze oud Noordik leerling timmert had aan de weg met haar eigen TikTok kanaal. Lola legt in haar TikTok challenge uit wat je moet doen om een workshop TikTok van haar te winnen. Verdere instructies lees je hier:

Live virtuele tour

Vanwege de grote belangstelling is het op dit moment niet meer mogelijk om een afspraak te maken voor de Live Virtuele tour tijdens de week van Het Noordik. Uiteraard maken we graag op een ander moment tijd voor u! Indien u een mail stuurt naar lyceum@noordik.nl nemen we binnenkort contact met u op.

Livechats

De inschrijvingen voor de chatmomenten zijn inmiddels gesloten. Wilt u informatie over een bepaald onderwerp of een afspraak maken? Stuurt u dan een mail naar  lyceum@noordik.nl

We nemen dan binnenkort contact met u op. 

Livechat met een brugklasmentor

Wat is nou precies de rol van de mentor? Wat wordt er gedaan om de nieuwe brugklassers zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen? Hoe vaak zien de brugklassers hun mentor? En komt hij (of zij) ook op huisbezoek? Stel al je vragen die je hebt aan onze brugklasmentoren. Op maandagavond om 19.00 uur zit er een mentor voor je klaar. Meld je aan via het formulier hieronder.

Livechat met leerlingen (inschrijving tot 12.00 uur op 2 februari)

Zijn de leraren leuk? Zijn er al leuke feestjes geweest? Kun je wat lekkers scoren in de kantine? Vragen waar onze brugklassers je heel eerlijk antwoord op kunnen geven! Op dinsdagavond om 19.00 uur zitten onze leerlingen voor je klaar. Meld jij je even aan voor de livechat via het formulier hieronder?

Livechat met de schoolleiding

Op woensdagavond om 19.00 uur neemt onze schoolleiding plaats bij de iivechat. De teamleiders van de onder- en bovenbouw, onder leiding van directeur Gert ten Hove beantwoorden graag al je vragen. Hoe is de identiteit van de school zichtbaar? Hoe worden de lessen gegeven? 

Meld je aan via het formulier en stel je vragen!

Livechat met het zorgteam

Hoe helpt Het Noordik leerlingen met dyslectie of dyscalculie? Wat doen we eraan om te voorkomen dat leerlingen uitvallen binnen het onderwijs? Welke (extra) begeleiding wordt er geboden? Ons zorgteam zit donderdagavond om 19.00 uur voor je klaar! Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina, zodat je in en 1-op-1 gesprek je vragen kunt stellen.

Livechat met ouders

Hoe ervaren ouders van huidige leerlingen Het Noordik? Zijn zij tevreden over het onderwijs en de begeleiding? Ook ouders van onze huidige leerlingen nemen plaats in de livechat. Heb jij vragen die zij ongetwijfeld goed kunnen beantwoorden? Meld je aan voor deze sessie op donderdagavond om 20.15 uur.