Werken bij

Werken bij Het Noordik

Vacatures binnen Het Noordik zijn te vinden op www.onderwijsselect.nl, de gemeenschappelijke vacaturesite van Het Noordik en de school waarmee we een samenwerkingsverband hebben, Reggesteyn. Deze twee scholengemeenschappen bieden jou met deze site één platform aan voor alle vacatures en loopbaanmogelijkheden van zeven vestigingen.

Site onderwijsselect

Werken bij Het Noordik

Het Noordik is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium met vestigingen in Almelo, Vriezenveen en Vroomshoop. In totaal heeft de school ruim 2700 leerlingen en ongeveer 370 personeelsleden. Iedere vestiging heeft zijn eigen traditie en schoolcultuur.

Kies je voor een uitdagende functie bij Het Noordik, dan mag je rekenen op een goede werkgever met aandacht voor zowel resultaat als voor de mensen die dit resultaat boeken.

Ons streven

Het Noordik is een lerende organisatie. We willen dat ons onderwijs de leerlingen sterker uitdaagt en motiveert en hen beter voorbereidt op de veranderende samenleving en de arbeidsmarkt. We stellen hoge eisen aan onze leerlingen en zijn ons er tegelijkertijd van bewust dat de basis ligt in de eisen die we aan onszelf stellen. We streven naar steeds beter onderwijs, we stimuleren elkaar en we vinden het belangrijk dat ons personeel uitgedaagd blijft. Daarbij draait het bovenal om teamwork.

Beloftes

Onze medewerkers nemen de verantwoordelijkheid om steeds beter te worden in hun vak. Daarbij zien ze erop toe dat hun inspanningen echt ten goede komen aan de leerling en het onderwijs, zodat leerlingen worden gestimuleerd hun talenten en mogelijkheden optimaal te benutten. We doen bovendien een aantal beloftes aan leerlingen. Beloftes die we iedere dag opnieuw moeten en willen waarmaken. Dat vraag inspanningen van iedereen. Deze beloftes vind je ook terug in ons personeelsbeleid. We zijn trots op wat we tot nog toe hebben bereikt.

Strategisch beleidsplan

Als Het Noordik hebben we een duidelijk beeld van waar we heen willen met ons onderwijs en hoe we daar willen komen. Dat hebben we vastgelegd in een strategisch beleidsplan. Ons beleidsplan kun je hier alvast lezen!