Samen morgen ontdekken

Het Noordik Lyceum

Welkom op Het Noordik Lyceum!

Heb jij een mavo-, havo-, vwo- of gymnasiumadvies? Dan is dit jouw school! Een goede, gezellige en veilige school, dat zijn we, daar staan we om bekend. Binnen die zo kenmerkende, warme sfeer krijg jij als leerling alle ruimte om te ondekken waar je talenten en kwaliteiten liggen. 

Van mavo tot gymnasium hebben wij alles voor jou in huis. Van de nieuwste lokalen tot onze prachtige nieuwe sportzalen en het atletiekterrein: alles op één locatie.

Van groep 8 naar de brugklas

In de animatie hiernaast vertellen we je alles over de overgang van groep 8 naar de brugklas van Het Noordik Lyceum -> 

Daarnaast organiseren we allerlei leuke kennismakingsactiviteiten! Ons Open Huis gemist op 5 november of juist nieuwsgierig geworden naar meer? In januari 2023 organiseren we een workshopmiddag voor leerlingen in groep 8 en is het mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding! Daarnaast is er een speciale informatieavond voor leerlingen met een gymnasiumadvies. Lees meer op deze pagina.

 

Eén vestiging, vier opleidingen binnen één gebouw

Op onze school bieden we deze opleidingen aan, van brugklas tot examenjaar. Moet je van niveau veranderen of wil je doorstromen na je eindexamen? Dat kan binnen onze vestiging waar jij je weg al kent.

Lees meer over de verschillende niveaus op pagina onderwijs-niveaus.

ICT-rijk onderwijs

We maken gebruik van de iPad in onze ICT-rijke lessen. Dat maakt de lessen interactief en interessant! Iedere leerling krijgt een iPad van school in bruikleen. Ouders hoeven deze niet aan te schaffen.

Op deze website leest u meer informatie.

Bekijk de virtuele tour

Het Noordik Lyceum in cijfers

1920
Opgericht in
1384
Leerlingen
150
Medewerkers