Samen morgen ontdekken

Het Noordik Lyceum

Welkom op Het Noordik Lyceum!

Heb jij een mavo-, havo-, vwo- of gymnasiumadvies? Dan is dit jouw school! Een goede, gezellige en veilige school, dat zijn we, daar staan we om bekend. Binnen die zo kenmerkende, warme sfeer krijg jij als leerling alle ruimte om te ondekken waar je talenten en kwaliteiten liggen. 

Eén vestiging, vier opleidingen

Onderstaande opleidingen bieden we aan op onze vestiging, van brugklas tot examenjaar. Moet je van niveau veranderen of wil je doorstromen na je eindexamen? Dat kan binnen onze vestiging waar jij je weg al kent. Lees meer over de verschillende niveaus op pagina onderwijs-niveaus.

Schoolgebouw klaar voor de toekomst

In januari 2021 is de renovatie van ons gebouw gestart. Alle lokalen, studieruimtes en kantoren worden gerenoveerd zodat ze voldoen aan de eisen van de toekomst. Ook worden er drie sportzalen gebouwd. Na de renovatie voldoet ons nieuwe schoolgebouw aan de duurzaamheidseisen op het gebied van bijvoorbeeld ventilatie. En door middel van de 1200 zonnepanelen op het dak wordt er heel veel energie opgewekt! De hele renovatie vindt in delen plaats. Zo beperken we de overlast voor leerlingen en personeel. Eind schooljaar 2021-2022 staat de afronding gepland. 

ICT-rijk onderwijs

We maken gebruik van de iPad in onze ICT-rijke lessen. Dat maakt de lessen interactief en interessant! Iedere leerling krijgt een iPad van school in bruikleen. Ouders hoeven deze niet aan te schaffen.

Op deze website leest u meer informatie.

Bekijk de virtuele tour

Het Noordik Lyceum in cijfers

1920
Opgericht in
1276
Leerlingen
150
Medewerkers