Reizen

Op reis met Het Noordik

Ben jij nogal reislustig? Of wil je gewoon wel eens wat verder reizen dan je dagelijkse fietstochtje van en naar school? Dan heb je geluk, want met Het Noordik kom je nog eens ergens. We gaan op excursie, brugklaskamp, stedentrip, project- en werkweek. Soms nemen we zelfs een kijkje in het buitenland. Oh, en hadden we de ski-week al genoemd? 

Leerlingen aan het woord over de skiweek

Vera Herbers

"De skiweek in Oostenrijk was een hele leuke ervaring. Het skien was een geweldige ervaring en ook 's avonds was er van alles te doen!"

Iris Velding

Ik vond de skiweek in Oostenrijk echt super leuk! Samen met de leraren en leerlingen had ik echt een hele gezellige week. Alles was goed geregeld en ook waren we in een mooi verblijf. Ik vind het leuk en dat school dit aanbied aan leerlingen en samen met elkaar maak je er een mooie reis van!

Mick ter Bekke

Ik vond het een mooie mogelijkheid om met school op skiweek te kunnen. Het was een goed georganiseerde reis en verblijf. Ook was het gezellig met de leraren en klasgenoten en heb ik van ieder moment genoten.

Waar gaan de excursies naar toe? 

In de brugklas heb je meestal excursies in onze eigen regio. Ook het brugklaskamp is in de buurt, want daar ga je op de foets naartoe. Op werkweek in klas 3 gaan we naar Ameland en naar Limburg. Verder staat er op het excursieprogramma: 

  • Bezoek aan de kerstmarkt in  Münster 
  • Bedrijfsbezoeken (behorend bij een bepaald profiel) 
  • Landgoed Anningahof (culturele activiteiten) 

De sfeer proeven? Klik hier!!

Busvervoer 

Ga je in de winter liever met de bus dan met de fiets naar school, omdat je wat verder weg woont? Dat kan! Je kunt dan gebruik maken van een speciaal abonnement. Leerlingen en ouders ontvangen in het begin van het schooljaar meer informatie.